Från och med september 2023 öppnar jag upp för ett unikt tillfälle att boka in privalektioner med mig. Även för mindre grupper om upp till 3 personer.

Boka: Hör av dig om du är intresserad, så bokar vi in en träff. Mina kontaktuppgifter hittar du här.

Upplägget: Upplägget skapar vi tillsammans utifrån dina behov. Kanske vill du ses regelbundet, bara vid ett tillfälle, eller när du har behov av det.

Behöver du:
– Någon att bolla idéer med?
– Hjälp att få tummen ur att starta igång ditt kreativa arbete?
–Djupare förståelse för färglära, teckning eller akvarellteknik?
– Mentorskap i din kreativa process?
– Möjlighet att få personlig och detaljerad vägledning där just du behöver hjälp?

Pris: Kostnaden är 900 kronor i timmen inklusive moms. Ni kan vara 1-3 personer som delar på kostnaden. Betalas via faktura.

Plats:
– Jag kan hålla lektioner utomhus om vädret tillåter, exempelvis på någon naturskön plats.
– Hemma hos mig (Munkarp 216, Höör) finns plats för en person i min studio, trångt men mysigt. Möjlighet kommer finnas att sitta kvar och jobba självständigt efter att sessionen avslutats.
– Är ni fler kan ett provisoriskt arbetsbord sättas upp här hemma. Jag har dock inget eget kursrum eller liknande.
– Jag kan även coacha över Zoom, men då kan det vara svårare att visa praktiska övningar.
– Det skulle även funka att stämma träff hemma hos dig, men då betalar du även för resekostnader och resetid.

Vem:
– Privatlektioner kan passa dig som är helt nybörjare på till exempel akvarell  eller teckning och vill ha hjälp att komma igång.
– Det passar dig som har hållit på ett tag och vill ta ditt måleri till nästa nivå.
– Då jag är yrkesverksam illustratör kan jag också hjälpa till med tips och insikter för dig som vill satsa på en karriär inom illustration.
– Jag välkomnar även barn och unga som är intresserade av teckning eller akvarellmåleri och som behöver mer utmaningar eller stöd i sitt skapande än vad skolan kan erbjuda.

Lärare: Lektionerna och coachingen är med mig, Kleo Bartilsson. Jag är yrkesverksam illustratör, och jobbar mest med akvarellillustrationer av flora, fauna och naturmiljöer. Vid sidan av mitt illustrerande jobbar jag även konstnärligt med akvarell och teckning. Jag har hållit flera uppskattade kurser genom åren. Jag lägger alltid vikt vid det egna uttrycket, att komma bort från idéer om fult och fint, släppa prestationen och hitta sin egen kreativa väg. Det hade varit en ära att få vägleda dig!

Sagt om mina kurser:

”Kleo är pedagogisk och inspirerande. Hennes lugna och mjuka sätt ger en harmonisk stämning. Idag fick jag en aha-upplevelse om hur många sätt det finns att blanda färgen grönt.”

”Informativt, otvunget och inspirerande både när det gäller akvarellmålning och att se naturen utifrån egen förmåga och upplevelse.”

 

 

 

Hör av dig om du vill använda mina bilder!